Новини

Американська компанія взялася за модернізацію пунктів пропуску в Україні, а Британія фінансує відновлення шести мостів на Київщині

29/11/2023
DAI Global LLC уклала субконтракт із інжиніринговою компанією Miyamoto International для покращення транспортно-логістичної інфраструктури та оновлення автомобільних пунктів перетину кордону.

Україна та партнери активно займаються відновленням країни, виділяючи кошти та запускаючи різноманітні програми

28/11/2023
Україна та Німеччина підписали угоди на надання €41,2 мільйонів для реалізації проекту "Житло для Внутрішньо Переселених Осіб" та створення енергоефективного житла для переміщених осіб.

Міністерство цифрової трансформації надає 4,4 мільйони гривень чотирьом стартапам для розробки проєктів на основі відкритих даних з метою сприяння відновленню України

28/11/2023
У конкурсі технологічних проектів на основі відкритих даних Open Datathon reUkraine учасники представили ініціативи, спрямовані на реконструкцію та боротьбу з корупцією. Найкращі рішення отримали по 1,1 мільйони гривень кожне на впровадження та розвиток своїх ідей.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.