Новини

Затверджено Порядок набуття та скасування статусу електронного резидента

18/09/2023
5 вересня Кабінет Міністрів України затвердив Порядок набуття та скасування статусу електронного резидента (е-резидента) і регулювання ідентифікації осіб, які мають намір стати е-резидентами. Цей Порядок також визначає правила формування та ведення інформаційної системи "Е-резидент" та доступу до неї органів державної влади і податкових агентів платників єдиного податку.

Схвалено законопроєкт, яким пропонується скасувати мораторій на проведення податкових перевірок

15/09/2023
На початку вересня 2023 року Кабінет Міністрів України схвалив законопроєкт "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок".

Унормовано окремі питання щодо фінмоніторингу клієнтів - політично значущих осіб

14/09/2023
Національний банк України унормував питання забезпечення небанківськими фінансовими установами належного застосування ризик-орієнтованого підходу до клієнтів, які є політично значущими особами (Politically Exposed Persons, РЕРs).

НАЗК внесло до переліку міжнародних спонсорів війни турецького представника

13/09/2023
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оголосило про включення турецької компанії Sisecam Group до переліку міжнародних спонсорів війни. Ця компанія продовжує підтримувати бізнесові зв'язки з рф та залишається найбільшим експортером в своїй галузі в країні-агресорі.

Оновлені вимоги щодо діяльності страхових посередників

12/09/2023
З метою підвищення якості страхового ринку в Україні та наближення його до європейських стандартів, НБУ вводить нові вимоги для реєстрації та функціонування страхових посередників.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.