Новини

На українському ринку спостерігається збільшення попиту на металопродукцію, яке склало 100%

19/12/2023
Україна від січня до листопада збільшила використання металопродукції (прокат та напівфабрикати) на 101,2% у порівнянні з аналогічним періодом 2022 року, досягнувши обсягу 3,26 млн тон.

Через Програму розвитку ООН в Україні (UNDP) створено Офіс підтримки DREAM, повідомлено у пресслужбі ПРООН

19/12/2023
За проханням Міністерства відновлення та Київської обласної військової адміністрації утворено команду із шести експертів.

Велика Британія внесла 20 мільйонів фунтів стерлінгів до Трастового фонду підтримки реконструкції та економіки України (SURE), який було започатковано Багатостороннім агентством з гарантій інвестицій Світового банку (MIGA) у лютому 2023 року

18/12/2023
Згідно з інформацією від Міністерства економіки України, внесок у розмірі 20 мільйонів фунтів стерлінгів у страховий трастовий фонд MIGA дозволить зменшити ризики проектів і привертати необхідні приватні інвестиції в Україну для підтримки економічного відновлення зараз і в майбутньому.

На конференції Rebuild Ukraine у Торонто Україна закликала канадський бізнес до інвестицій

18/12/2023
Ростислав Шурма, заступник керівника Офісу Президента України, заявив, що Україна пропонує дві можливості для канадських інвесторів: відновлення країни та економіки. Він також вказав, що Україна має природні переваги, такі як значні запаси природного газу, великий потенціал у виробництві сонячної, вітрової енергії та водню, а також найбільші в Європі запаси літію та урану.

Три країни ЄС вкладають €21 млн у проєкти енергоефективного відновлення, і Україна разом із країнами G7+ започаткувала Партнерство у сфері чистої енергії

15/12/2023
Швеція, Норвегія та Фінляндія оголосили про надання €21,5 млн внесків до фонду Eastern Europe Energy Efficiency and Environment Partnership (E5P), призначених для підтримки важливої муніципальної інфраструктури та екологічних інвестицій в Україні, повідомило Міністерство інфраструктури.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.