Новини

Реєстрація ТОВ онлайн

04/09/2024
Можна зареєструвати ТОВ на підставі модельного статуту через Портал Дія.

Верховна Рада України ратифікувала угоду про участь України в програмі ЄС по боротьбі з шахрайством (EUAF).

03/09/2024
Законопроєкт стосується ратифікації угоди між Україною та Європейським Союзом, підписаної 20 березня 2024 року Міністром фінансів України Сергієм Марченком і Єврокомісаром з питань бюджету та адміністрування Йоханнесом Ханом.

В Україні запустили систему е-Консул.

02/09/2024
Станом на серпень 2024 року МЗС вже запустило цифрову платформу, на якій у закритому режимі тестуються оновлена електронна черга, особисті кабінети для заявника та консула, а також автоматизовані пілотні послуги, зокрема у сферах нотаріату та оформлення довідок.

Міністерство фінансів України встановило нові правила фінансового моніторингу для аудиторів, бухгалтерів, рієлторів та консультантів з податкових питань

06/08/2024
Відповідне Положення затверджене наказом № 282, який набуває чинності з 1 серпня 2024 року, але не раніше дня офіційного опублікування.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.