Новини

Військово-обліковий документ з Реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів можна отримати на порталі Дія

05/08/2024
Документ має таку саму юридичну силу, як паперовий, тож його можна використовувати в будь-яких життєвих обставинах — від працевлаштування до проходження перевірки на блокпості.

18 липня Кабінет міністрів схвалив проєкт змін до Податкового кодексу, які передбачають збільшення податкових надходжень до державного бюджету в 2024 році на загальну суму 138,7 млрд гривень

05/08/2024
В Міністерстві фінансів зазначають, що перший етап поступового наближення ставок акцизів до мінімальних стандартів у ЄС дозволить забезпечити додатково 16,9 млрд грн надходжень до держбюджету.

SCHNEIDER GROUP взяли участь в круглому столі на тему «Податкові та митні перевірки – практика та новації»

24/07/2024
17 липня відбувся круглий стіл на тему «Податкові та митні перевірки – практика та новації», організований Комітетом з податків та фінансової звітності Німецько-Української промислово-торговельної палати.

Ініціатива REBUILD UKRAINE створює бізнес-можливості для міжнародних компаній

17/07/2024
Підготуйте свій бізнес до відбудови України.

Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокового відновлення інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.