Новини

У«Дії» з 17 липня 2024 року керівники критично важливих підприємств можуть забронювати військовозобов’язаних співробітників

06/08/2024
«Запустили один із найочікуваніших сервісів у «Дії» — електронне бронювання. Відсьогодні керівники компаній, які є критично важливим для економіки України або працюють на потреби Сил оборони, зможуть забронювати своїх співробітників за кілька кліків на порталі «Дія», - йдеться в повідомленні.

Правління Національного банку ухвалило рішення залишити облікову ставку на рівні 13 %

06/08/2024
Регулятор пояснив, що це рішення спрямоване на забезпечення стійкості валютного ринку та наближення інфляції до цільового показника 5 % на прогнозному горизонті.

На виконання Національної стратегії доходів до 2030 року Кабмін прийняв постанову щодо реалізації експериментального проєкту з функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі

06/08/2024
Про це повідомив голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, зазначивши, що зміни в управлінні податковими органами продовжуються.

Міністерство оборони повідомляє, що в застосунку Резерв+ тепер є можливість додавати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа

05/08/2024
Ця послуга доступна тільки для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби сил оборони.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.