Новини

Верховний Суд підтримав позицію податкової служби щодо нарахування пені за порушення термінів розрахунків у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

03/07/2024
Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду в постанові від 21 травня 2024 року у справі № 140/10623/23 підтвердив правомірність податкового повідомлення-рішення, яким було нараховано пеню за порушення строків розрахунків у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Про це повідомила пресслужба ДПС.

27 червня 2024 року в газеті "Голос України" опубліковано Закон № 3768-IX «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо встановлення додаткових підстав розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця та деяких інших питань».

01/07/2024
Закон набирає чинності через три місяці з дня його опублікування, крім пункту щодо приведення Кабінетом Міністрів у відповідність нормативно-правових актів, який набирає чинності з наступного дня після опублікування.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.