Новини

Уряд оновив ліцензійні умови діяльності аптек

30/09/2022
Кабінет Міністрів України зобов’язав аптеки поступово підключити всі заклади до Електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ).

Митний безвіз для українського бізнесу

30/09/2022
Постановами Кабміну від 27 вересня українському бізнесу офіційно відкрито доступ до всіх авторизацій і спрощень за стандартами ЄС.

Рівні умови праці для іноземців та громадян України

29/09/2022
26 вересня на підпис Президенту направлено Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні.

Медичний огляд працівників: порушення та покарання

29/09/2022
Відповідно до ст. 159 Кодексу законів про працю та ст. 14 Закону «Про охорону праці» працівник зобов'язаний проходити в установленому порядку попередні та періодичні медогляди та несе безпосередню відповідальність за порушення зазначених вимог.

Зміни до Закону про державну реєстрацію юридичних осіб, ФОП та громадських формувань

29/09/2022
26 вересня набрали чинності зміни до Закону «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань». Завдяки цьому Закон доповнено нормами, які стосуються проведення реєстраційних дій без участі державного реєстратора, в автоматичному режимі з використанням Єдиного державного веб-порталу електронних послуг.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.