Новини

Регулювання використання документів, строк дії яких закінчився у період дії воєнного стану

09/11/2022
21 жовтня Кабмін прийняв постанову, яка надає можливість в'їзду та законного перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства на підставі посвідки на тимчасове або постійне проживання, строк дії яких закінчився або які підлягають обміну після 24 лютого 2022 року.

В Україні прийнято Закон «Про Митний тариф України»

09/11/2022
19 жовтня ВРУ прийняла урядовий проект Закону «Про Митний тариф України», який відповідає вимогам Міжнародної конвенції про Гармонізовану систему опису та кодування товарів.

Оновлені правила застосування праці іноземців

09/11/2022
15 жовтня 2022 року набув чинності Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні і надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном».

Нові дані в Державному аграрному реєстрі

25/10/2022
Міністерство аграрної політики відзвітувало, що до функціоналу Державного аграрного реєстру додано деякі функції.

Посилення відповідальності за порушення авторського права

25/10/2022
Верховною Радою України 6 жовтня прийнято за основу законопроєкт «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо відповідальності за порушення авторського права і (або) суміжних прав».
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.