Новини

Виїзд за кордон на умовах фінансової підтримки ЗСУ

22/09/2022
13 вересня у Верховній Раді України зареєстровано законопроект №8029 про внесення змін до Закону України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України" щодо порядку виїзду громадян за кордон в особливий період на умовах гарантованої фінансової підтримки Збройних Сил України.

Нові довідники податкових пільг

20/09/2022
Державна податкова служба оприлюднила нові довідники податкових пільг.

Електронна черга на кордоні

20/09/2022
Міністерство інфраструктури разом з Державною прикордонною службою та Державною митною службою презентувало перевізникам проект «Електронна черга перетину кордону» на прикордонних автомобільних пунктах пропуску.

Закон щодо «захисту прав інвесторів будівництва» та його нововведення

20/09/2022
10 вересня офіційно опубліковано Закон № 2518-IX "Про гарантування речових прав на об'єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому".

Закон про акціонерні товариства

31/08/2022
20 липня офіційно опубліковано новий Закон «Про акціонерні товариства», який замінює Закон «Про акціонерні товариства» від 2008 року.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.