Новини

Нацбанк презентував проєкт концепції е-гривні

30/12/2022
Національним банком України було презентовано проєкт концепції е-гривні. Е-гривня за визначенням НБУ - це електронна форма грошової одиниці України, що буде прямим зобов'язанням центрального банку.

Україна та Велика Британія укладають Угоду про цифрову торгівлю

30/12/2022
Сторони домовились укласти Угоду, яка закладе основи для подальшої успішної повоєнної відбудови.

Страхування цивільної відповідальності

16/11/2022
26 жовтня Президент підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перших кроків дерегуляції бізнесу шляхом страхування цивільної відповідальності".

Затверджено Примірну форму трудового договору з нефіксованим робочим часом

16/11/2022
Наказом Міністерства економіки від 26 жовтня 2022 року було затверджено рекомендовану Примірну форму трудового договору з нефіксованим робочим часом.

Об’єднання Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування

09/11/2022
25 жовтня опубліковано Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» та «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.