Новини

Перепрофілювання бізнесу у зв'язку з воєнним часом

27/04/2022
У зв'язку з військовим станом, більшість підприємств намагаються швидко перепрофілюватись під потреби країни, тож більш нагальним стає питання зміни КВЕДів. З 30 березня 2022 року Міністерство юстиції України забезпечило проведення найбільш нагальних реєстраційних дій, у першу чергу ці зміни дали можливість змінювати КВЕД.

Зміни у трудових відносинах на період військового часу

26/04/2022
Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 24 березня 2022 року було внесено зміни, які адаптували трудове законодавство відповідно до умов воєнного стану.

Строки розрахунків у ЗЕД

16/04/2022
Починаючи з 5 квітня 2022 року, для всіх експортно-імпортних операцій застосовуються граничні строки розрахунків тривалістю 90 календарних днів. Такі зміни суттєво скорочують строки розрахунків у порівнянні з правилами, що застосовувались в мирний час.
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.