Новини

Розширення видів діяльності «Дія. Сіті» для ІТ-компаній

20/05/2022
20 квітня 2022 року набрала чинності Постанова Кабінету міністрів України № 467, котра додала до переліку видів діяльності, здійснення яких стимулюється шляхом створення правового режиму Дія Сіті: надання у користування потужностей з обробки та зберігання даних у сфері інформатизації (обчислювальна інфраструктура) у вигляді хмарного (віртуального) дата-центру, ресурсів віртуальної інфраструктури, та ін.

Волонтерство: особливості трудового законодавства

20/05/2022
Кодекс законів про працю України не містить жодної норми щодо трудових відносин між волонтером та роботодавцем. Тож як волонтеру підтвердити свою громадську діяльність?

Зміни в орендних відносинах на період воєнного стану

19/05/2022
Листом від 28 лютого 2022 року торгово-промисловою палатою України було засвідчено, що до форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) відносять також військову агресію російської федерації проти України.

Звільнення окремих імпортних товарів для оборонців України від митних платежів

17/05/2022
Завдяки новим митним спрощенням деякі товари можуть імпортуватись в Україну без сплати ПДВ та ввізного мита, якщо вони призначені для оборонних сил.

Зміни у митному оформленні

12/05/2022
20 березня 2022 року Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову №330, яка запровадила можливість імпорту більшості товарів за спрощеним способом. Підставою є подання попередньої митної декларації.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.