Новини

Обмеження військово-патріотичної тематики в торгівельних марках та рекламі

31/03/2023
Верховною Радою зареєстровано проект Закону № 9128 «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження використання патріотичної тематики при реєстрації торговельних марок та в рекламі».

Імплементація загального стандарту звітності CRS

30/03/2023
Верховною Радою у другому читанні було підтримано законопроект № 8131 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки». Законопроект створено для впровадження Україною Загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки, схваленого ОЕСР (Стандарт CRS).

Нова форма податкової накладної

21/03/2023
1 квітня 2023 року набирає чинності наказ Міністерства фінансів від 28 грудня 2022 року № 463 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України.

Посилено захист прав інтелектуальної власності

20/03/2023
20 березня Верховною Радою прийнято Закон  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності».

Процес держреєстрації змін до відомостей про кінцевих бенефіціарних власників

17/03/2023
27 лютого Міністерством юстиції було зазначено, що наразі ведеться робота над розробленням порядку, яким буде урегульовано процес державної реєстрації змін до відомостей про кінцевих бенефіціарних власників.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.