Новини

Cтрок виплати відпускних

09/06/2023
У Верховній Раді України зареєстровано проект Закону № 9309 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо строків оплати відпусток".

Загальний стандарт звітності CRS

09/06/2023
Починаючи з 1 липня 2023 року, фінансові агенти в Україні зобов'язані вживати заходів належної комплексної перевірки з метою виявлення підзвітних рахунків відповідно до Загального стандарту звітності CRS. Крім того, вони повинні подавати до Державної податкової служби (ДПС) щорічний звіт про підзвітні рахунки до 1 липня кожного року.

НБУ встановив критерії віднесення учасників фінансового ринку до категорії критично важливих

05/04/2023
Національний банк України визначив критерії віднесення учасників фінансового ринку до установ, які мають важливе значення для галузі національної економіки, що застосовуватиметься для ринку фінансових послуг.

Обов’язкові строки зберігання е-документів на електронних носіях

04/04/2023
Згідно зі статтею 44 Податкового кодексу України, строк зберігання електронних документів на електронних носіях інформації має бути не меншим від строку, встановленого законодавством для відповідних документів на папері.

Зростання гарантійних внесків на е-торгах спецдозволів на користування надрами

31/03/2023
24 березня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 16 Порядку проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами».
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.