Затверджено порядок електронної інформаційної взаємодії Єдиного реєстру призовників та ДРФО

29/09/2023

Міністерство фінансів та Міністерство оборони України, спільним наказом від 21 серпня 2023 року під номером 494/446 (зареєстровано в Міністерстві юстиції 05 вересня 2023 року під номером 1564/40620), затвердили Порядок електронної інформаційної взаємодії між Єдиною державною реєстрацією призовників, військовозобов'язаних та резервістів та Державним реєстром фізичних осіб - платників податків.

Цей Порядок регулює обмін інформацією між Міністерством оборони та Державною податковою службою (ДПС) і визначає правила складання та подання запитів на отримання відомостей із Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, необхідних для актуалізації бази даних Єдиної державної реєстрації призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Електронну інформаційну взаємодію здійснюють Міністерство оборони та ДПС через використання інформаційних систем, засобів системи електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів "Трембіта". Якщо немає можливості використовувати ці інформаційні системи, електронна інформаційна взаємодія може здійснюватися через інші інформаційно-комунікаційні системи з використанням відповідних систем захисту інформації.

Міністерство оборони та ДПС також повинні забезпечити ведення електронних журналів обліку запитів і відповідей на запити.

Цей наказ набуде чинності після його офіційного опублікування.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...