Відновлення України: канадські компанії обіцяють надати підтримку, Латвія вкладає €5 млн у реконструкцію Чернігівщини, а Єврокомісія надає €50 млн для розвитку портів

21/12/2023

Канадський приватний бізнес висловив готовність взяти на себе зобов'язання відносно процесу повоєнної відбудови України, заявила міністр торгівлі Канади, Мері Енджі. Вона підкреслила, що модернізація Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною «підтверджує прихильність до українських друзів та підтримку довгострокової стабільності, безпеки й економічного відновлення України».

Втім, Консервативна партія Канади в Палаті громад висловила протест щодо оновленої угоди про вільну торгівлю. «Такого ніколи не бачили, і це несподіванка», – прокоментував рішення глава канадського уряду Джастін Трюдо. З його точки зору, це є загальною тенденцією серед правих і вкрай правих партій у світі, які відмовляються від підтримки України та починають висувати неправдиві пояснення та причини.

Уряд Латвії відділив €5 млн на відновлення Чернігівської області на 2023 рік та планує виділити таку ж суму наступного року.

Єврокомісія також виділить €50 млн на ремонт портової інфраструктури, щоб сприяти подальшому експорту українського зерна.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...