В Україні прийнято Закон «Про Митний тариф України»

09/11/2022

19 жовтня ВРУ прийняла урядовий проект Закону «Про Митний тариф України», який відповідає вимогам Міжнародної конвенції про Гармонізовану систему опису та кодування товарів.

Основною метою Закону є здійснення переходу від класифікації товарів 2017 року до 2022.

Додатково, передбачається адаптація системи статистики України до міжнародних методів, стандартів, класифікації та стандартизації зовнішньоторговельної документації.

Такі нововведення в першу чергу спрямовані на спрощення процедури митного оформлення товарів. Не дивлячись на це, ставки ввізного мита залишаться незмінними.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...