В Україні почав діяти Державний реєстр санкцій

16/02/2024

Цей реєстр створений з метою забезпечення безкоштовного публічного доступу громадян до актуальної та достовірної інформації про суб'єктів, щодо яких застосовано санкції.

У реєстрі зареєстровано 17 202 фізичні та юридичні особи, які підпадають під санкції. Веденням реєстру займається Апарат РНБО України.

Раніше було повідомлено, що 29 січня Президент України Указом № 36/2024 запустив у дію рішення Ради національної безпеки і оборони "Про затвердження Положення про Державний реєстр санкцій".

Відповідно до цього рішення, реєстр є інформаційно-комунікаційною системою, яка забезпечує збір, накопичення, захист, облік, відображення, оброблення та надання інформації про всіх суб'єктів, щодо яких застосовано санкції.

Джерелами інформації для реєстру є рішення Ради національної безпеки і оборони України, а також судові рішення щодо застосування санкцій.

Інформація в реєстрі оновлюється оперативно. Вона є відкритою та загальнодоступною, за винятком випадків, передбачених законом. На веб-сайті є можливість отримати витяг з інформацією про особу у електронній формі.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...