SCHNEIDER GROUP взяли участь в круглому столі на тему «Податкові та митні перевірки – практика та новації»

24/07/2024

17 липня відбувся круглий стіл на тему «Податкові та митні перевірки – практика та новації», організований Комітетом з податків та фінансової звітності Німецько-Української промислово-торговельної палати. На цьому круглому столі провідні експерти з податкового права піднімали такі питання як активізація податкових перевірок, податкові штрафи, блокування податкових накладних, «клуб білого бізнесу» та інші важливі та актуальні на сьогоднішній день питання зі сфери оподаткування.

Артем Барінов, Партнер SCHNEIDER GROUP, який є членом Комітету з податків, був одним із спікерів на даному заході. У своїй презентації пан Барінов приділив увагу важливим для українського бізнесу питанням, які стосуються реєстрації податкових накладних із податку на додану вартість. Так, було наведено перелік останніх змін до чинного законодавства України щодо реєстрації податкових накладних та зазначено про їх вплив на діяльність платників податків та взаємодію із органами Державної податкової служби України. Крім того пан Барінов поділився досвідом SCHNEIDER GROUP із оскарження рішень контролюючих органів про відмову у реєстрації податкових накладних та навів деякі важливі рішення українських судів із цих питань, що формують позитивну судову практику для платників податків.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...