Повторно звільнено від ввізного мита та ПДВ системи супутникового інтернету, інвертори і частини до трансформаторів

12/06/2023

На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 19 травня 2023 року № 501, відновлено дію попередньої постанови Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2022 року № 1340 для суб'єктів господарювання, які до 1 квітня 2023 року повністю або частково сплатили попередню оплату згідно з укладеними договорами на ввезення товарів, зазначених у зазначеній постанові. Це стосується періоду до останнього дня місяця, в якому закінчується карантин, введений для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2. Однак, це застосовується тільки при наявності документального підтвердження від банку про попередню оплату здійсненою такими суб'єктами господарювання.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...