Оновлений Порядок надання інформації про працевлаштування осіб з інвалідністю на підприємстві

30/06/2023

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 2 червня 2023 року № 553, яка встановлює механізм надання необхідної інформації для організації працевлаштування осіб з інвалідністю.

Згідно з постановою, підприємства, установи, організації та фізичні особи, які використовують найману працю, зобов'язані передавати цю інформацію до філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості.

Інформація про оголошення на Єдиному порталі вакансій державної служби щодо проведення конкурсів на посади, на які можливе працевлаштування осіб з інвалідністю, передається Національним агентством державної служби до державної служби зайнятості шляхом інформаційного обміну.

Інформацію, необхідну для організації працевлаштування осіб з інвалідністю, роботодавець може надавати центру зайнятості в електронній або паперовій формі.

Роботодавець також повідомляє центр зайнятості про закриття вакансії (вакансій), надсилаючи відповідну інформацію в електронній або паперовій формі згідно з встановленими вимогами.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...