Оновлено Порядок перевірки держреєстратором інформації, наданої юрособою про КБВ та структуру власності

19/09/2023

З 1 жовтня набуває чинності наказ Міністерства юстиції від 14 вересня 2023 року № 3265/5, яким затверджено Порядок проведення перевірки інформації, поданої юридичною особою у поясненні та документах для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) та/або структуру власності юридичної особи.

Згідно з цим Порядком, державний реєстратор розпочинає перевірку інформації про КБВ та/або структуру власності протягом 10 робочих днів з дня отримання відповідних документів від юридичної особи. Він може вимагати від фізичних та юридичних осіб надання необхідної інформації та документів, включаючи доступ до приміщень юридичної особи для огляду речей та документів.

Після перевірки, державний реєстратор формує лист-повідомлення, в якому зазначаються результати перевірки та інша відповідна інформація. Цей лист-повідомлення подається до Міністерства юстиції. Міністерство юстиції має право внести зміни до Єдиного державного реєстру про КБВ та/або структуру власності юридичної особи у випадках, передбачених Порядком.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...