НАЗК внесло до переліку міжнародних спонсорів війни турецького представника

13/09/2023

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оголосило про включення турецької компанії Sisecam Group до переліку міжнародних спонсорів війни. Ця компанія продовжує підтримувати бізнесові зв'язки з рф та залишається найбільшим експортером в своїй галузі в країні-агресорі.

Sisecam Group є глобальним гравцем у галузі скляного та хімічного виробництва. Компанія займає друге місце у світі за обсягами виробництва скляного посуду, п'яте місце серед виробників скляної тари і листового скла, а також є світовим лідером у виробництві кальцинованої соди та хімічних речовин на основі хрому.

Ця інформація може мати важливе значення для рішень та реакцій уряду та міжнародних організацій щодо співпраці з компанією Sisecam Group.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...