На конференції Rebuild Ukraine у Торонто Україна закликала канадський бізнес до інвестицій

18/12/2023

Ростислав Шурма, заступник керівника Офісу Президента України, заявив, що Україна пропонує дві можливості для канадських інвесторів: відновлення країни та економіки. Він також вказав, що Україна має природні переваги, такі як значні запаси природного газу, великий потенціал у виробництві сонячної, вітрової енергії та водню, а також найбільші в Європі запаси літію та урану.

Мері Енджі, міністерка міжнародної торгівлі Канади, повідомила, що вона очолить бізнес-місію, яка відвідає Україну наступного року. Вона підкреслила, що до України прибуде "дійсно найкращих канадських підприємців" у рамках цієї місії.

Міністр економіки Юлія Свириденко заявила, що найближчим часом парламент Канади планує ратифікувати оновлену Угоду про вільну торгівлю між країнами. Канадська бізнес-місія приїде до України із конкретними пропозиціями щодо інвестицій у вітчизняну економіку та відновлення після війни, додала вона. Юлія Свириденко також підкреслила, що Україні необхідні іноземні інвестиції, оскільки вони мають найбільший мультиплікаційний ефект для економіки.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...