Можливість відкривати рахунки в банку для Е-резидентів

09/03/2023

8 березня набрала чинності постанова Правління Національного банку України «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок відкриття та закриття рахунків користувачам надавачами платіжних послуг з обслуговування рахунків».

Зміни, зокрема, надають право електронним резидентам відкривати поточні рахунки в банку для здійснення підприємницької діяльності. А у разі отримання інформації банком про припинення підприємницької діяльності е-резидента закриває поточні рахунки е-резиденту.

Залишок коштів з рахунків перераховується на його власний рахунок, відкритий за межами України, реквізити якого зазначені в договорі.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...