Ініціатива REBUILD UKRAINE створює бізнес-можливості для міжнародних компаній

17/07/2024

Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокового відновлення інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки. Спільна оцінка уряду України, Світового банку, Європейської комісії та ООН від 31 грудня 2023 року оцінює загальну вартість реконструкції та відновлення в Україні в 486 мільярдів доларів США протягом наступного десятиріччя (442 мільярди євро).

Демонструючи багаторічний досвід роботи на місцевому рівні та комплексний підхід до управління, SCHNEIDER GROUP може підтримувати міжнародний бізнес, який розширює свою діяльність в Україні в рамках офіційних програм реконструкції. Наші рішення та консультаційні послуги з організації бізнесу, юридичних, податкових та кадрових питань дозволяють компаніям працювати в рамках закону, а також дотримуватися внутрішніх і зовнішніх вимог у тендерних процедурах.

Будь ласка, ознайомтеся з доданим коротким викладом обсягу проекту ініціативи REBUILD UKRAINE, а також альтернатив для виходу на український ринок для зацікавлених інвесторів. Ми в українському офісі SCHNEIDER GROUP віримо, що Ваша сфера знань і професійний досвід добре відповідають вимогам успішної конкуренції на ринку.

Ми також прагнемо продовжувати надавати Вам регулярні новини та оновлення щодо ініціативи REBUILD UKRAINE. Ми будемо вдячні, якщо Ви повідомите нам контакти членів Вашої організації, що відповідають за напрямок REBUILD UKRAINE, для ефективного обміну інформацією.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...