Участь в проєктах з відбудови України

10 червня | 16:00-18:00 | Palais Populaire, Atelier, Unter den Linden 5, Берлін
Мова: Англійська мова

Про захід

Частина офіційної супутньої програми конференції Rebuild Ukraine 2024

Програма заходу

  • Налаштування бізнесу для інвесторів
  • Огляд поточних тендерів
  • Управління ризиками безпеки
  • Гарантії інвестицій у бізнес
  • Питання та відповіді + спілкування

Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.

Під час заходу SCHNEIDER GROUP представить конкретні підходи та вимоги до безпечного розвитку бізнесу для успішної участі у місцевих тендерах у відповідності із законодавством. Дізнавшись про поточні приклади успішних проектів, учасники отримають цінну інформацію про ринок, який буде привертати велику увагу міжнародної спільноти протягом наступних десятиліть і який і далі надаватиме можливості економічного зростання для компаній з усіх секторів.

Мова: англійська

Попередня реєстрація на захід обов'язкова. Будь ласка, реєструйтесь тут або пишіть пану Йонасу Гроссману на електронну пошту.

Партнер заходу

ВЕБІНАР
31/10/2024
Успішні бізнес-кейси наших клієнтів під час війни
Приєднуйтесь до нашого вебінару, де експерти SCHNEIDER GROUP розкажуть про успішні бізнес-кейси наших Клієнтів, незважаючи на військові ризики, і про те, як Україна разом із міжнародною спільнотою працює над інструментами страхування для покриття ризиків війни.
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
ВЕБІНАР
18/04/2024
Відбудова України. Огляд актуальних тендерів
Експерти SCHNEIDER GROUP поділяться з Вами досвідом, як постачальнику розпочати роботу в системі ProZorro, а також зроблять огляд актуальних тендерів.
ВЕБІНАР
07/03/2024
Інвестиційні можливості в Україні
У 1-й частині вебінару наш партнер з UkraineInvest поділиться своїм досвідом щодо збільшення інвестиційних можливостей в Україні.