Електронна черга на кордоні

20/09/2022

Міністерство інфраструктури разом з Державною прикордонною службою та Державною митною службою презентувало перевізникам проект «Електронна черга перетину кордону» на прикордонних автомобільних пунктах пропуску.

Система дозволятиме перевізникам попередньо записатись і приїхати на пункт пропуску у заздалегідь призначений час.

Зареєструватись в електронній черзі можна буде через спеціальний сайт. Наразі він у розробці і в тестовому режимі запрацює вже з жовтня.

«Електронна черга перетину кордону» буде абсолютно безкоштовною. Заїжджати до сервісної зони водіям буде необов'язково. Де і як очікувати проїзду через кордон, перевізник обиратиме самостійно, а система сповіщатиме автоматично телефоном, коли саме час під’їжджати до пункту пропуску», - йдеться у повідомленні, опублікованому на Урядовому порталі.

У разі, якщо рух черги затримується чи пришвидшується, водій також отримає сповіщення заздалегідь.

Спочатку система буде впроваджена лише на одному пункті пропуску. Після випробувань та вдосконалення вона буде масштабована на всі пункти пропуску.

Також планується створити спеціальний додаток, функціонал якого буде постійно розширюватись.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...