DFC та MIGA сприяють збільшенню обсягів страхування інвестицій в Україні.

20/12/2023

Американська Корпорація фінансування міжнародного розвитку (DFC) висилає спецпредставника в Україну з метою прискорення процесу отримання страхових полісів інвесторами. Цей представник буде консультувати як українські, так і міжнародні компанії щодо можливостей співпраці з DFC.

"Заохочуємо стратегічних інвесторів податися на страхування. Інструмент вже доступний, і DFC має намір активізувати свою діяльність в цьому напрямку", - відзначила міністр економіки Юлія Свириденко. Наразі DFC проявляє зацікавленість у сфері енергетики. Корпорація вже підтримала ряд проєктів в Україні на суму $400 млн і обіцяє надати фінансування ще кільком.

"Ми сподіваємося, що намір корпорації залучити $1 млрд інвестицій в Україну невдовзі призведе до реалізації нових проєктів", - підсумувала Свириденко.

З Багатостороннім агентством гарантій інвестицій MIGA Мінекономіки укладено угоду про створення робочої групи з метою прискорення та оптимізації процесу страхування інвесторів. "Ми працюємо над створенням Фонду перестрахування військових ризиків, який допоможе залучити на ринок великих приватних перестраховиків, міжнародних та українських операторів страхового ринку. Це буде доповнення до інструментів DFC, MIGA та національних експортно-кредитних агентств", - додала Свириденко.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...