Державна податкова служба оновила План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік.

05/07/2024

Оновлено Розділ І "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" (планується перевірити 2119 юросіб, раніше було - 2083), а також Розділ ІІ "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" (перевірки заплановані в 175 фінустанов, постійних представництва та представництва нерезидентів, раніше було - 174).

Без змін залишились:

  • Розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб" (податківці планують перевірити 915 особу);
  • Розділ IV "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти й своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"(перевірки хочуть провести у 156 юросіб).
ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...