Американська компанія взялася за модернізацію пунктів пропуску в Україні, а Британія фінансує відновлення шести мостів на Київщині

29/11/2023

DAI Global LLC уклала субконтракт із інжиніринговою компанією Miyamoto International для покращення транспортно-логістичної інфраструктури та оновлення автомобільних пунктів перетину кордону. Miyamoto International Ukraine – партнер Агентства відновлення, і в її українському представництві працює 128 фахівців з інжинірингу.

У рамках укладеного субконтракту Miyamoto Ukraine проведе фізико-економічне та техніко-економічне обґрунтування, підготує попередню документацію для проєктування нових вантажних терміналів на пунктах пропуску та надасть послуги післяпроєктного обслуговування на дев’яти пріоритетних пунктах, які планується вдосконалити в рамках проєкту USAID.

В той же час Департамент гарантування експортних кредитів уряду Великої Британії забезпечує гарантію на кредит у розмірі €31 млн. для відбудови шести мостів, зруйнованих росіянами, і британські виробники постачатимуть 20% металевих конструкцій.

Наразі тривають роботи на трьох мостах, які планується відкрити для руху до кінця 2023 року, і на ще трьох об'єктах роботи розпочнуться у 2024 році.

ПРО КОМПАНІЮ

З 2006 року SCHNEIDER GROUP підтримує міжнародні компанії при виході на ринок України. Портфоліо SCHNEIDER GROUP містить повний перелік послуг: від аналізу ринку та пошуку партнерів до комплексного бухгалтерського супроводу, юридичного та податкового консалтингу та послуг тимчасового управління.

Ми беремо на себе вирішення усіх непрофільних завдань для того, щоб наші клієнти могли сфокусуватися на розвитку бізнесу. Ми допомагаємо нашим клієнтам організовувати їх бізнес в Україні таким чином, щоб він був максимально прозорим для міжнародного менеджменту та відповідав вимогам законодавства України, разом з тим наші експерти пропонують цінні поради щодо найкращих практик з оптимізації процесів, зменшення ризиків та зниження витрат. Успіхи наших клієнтів - наші успіхи.

ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ? ПИШІТЬ НАМ
loading captcha...
Завантажується...