Новини

Закон про електронну акцизну марку

12/07/2023
У Верховній Раді України був схвалений законопроект №8287 на другому читанні і в цілому, який передбачає впровадження електронної акцизної марки та створення цифрової системи простежуваності еАкциз. Запровадження електронної акцизної марки та планується з січня 2026 року.

Нові підходи НБУ до застосування штрафів за порушення в сфері протидії відмиванню брудних коштів

11/07/2023
Національний банк України провів комплексний перегляд та актуалізацію підходів до застосування штрафів у відношенні банків, які порушують ключові вимоги в сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом (ПВК/ФТ) та валютного законодавства.

Регулювання віртуальних активів гармонізують з правом ЄС

10/07/2023
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку представила проект Закону, який стосується внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України з метою регулювання обігу віртуальних активів в країні.

За порушення вимог застосування РРО під час продажу підакцизних товарів відповідати таки доведеться

07/07/2023
У Верховній Раді України зареєстровано проект Закону № 9394 "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" щодо захисту прав платників податків".

Підсанкційні системно важливі банки буде виведено з ринку

06/07/2023
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури виведення з ринку банку в умовах воєнного стану» від 29 травня 2023 року, № 3111-IX, набрав чинності.
Завантажується...
ВЕБІНАР
19/09/2024
Rebuild Ukraine: Організація бізнесу для потенційних інвесторів
Протягом наступного десятиріччя міжнародні компанії можуть бути безпосередньо залучені до довгострокової відбудови інфраструктури, житла, будівництва, охорони здоров’я, сільського господарства та зеленої трансформації української економіки.
Участь в проєктах з відбудови України
Програма відбудови України вже об'єднує сильну прихильність і ділову діяльність численних державних фінансових установ і приватних компаній з усього світу.